Badmutsen bedrukken

Swim Cap Printers is de specialist in het personaliseren van badmutsen. Onze bedrukte badmutsen zijn van hoge kwaliteit (latex, silicone of polyester), heel mooi geprint en gaan lang mee. Een zeer goede investering voor uw club, organisatie of uithangbord van uw evenement.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bedrukte badmutsen - realisaties

Bonnets de bain personalisés - réalisations 

Badekappen bedrucken - Realisierung

Custom Swim Caps - Realisations

Badmutsen met een logo

Neemt u binnenkort met uw zwemvereniging deel aan een zwemwedstrijd? Of organiseert u misschien zelf een evenement? Dan is een badmuts met logo de ideale manier om uw vereniging, school of bedrijf te promoten! Onze deskundige druktechnieken en moderne machines garanderen dat uw logo in de hoogst mogelijke kwaliteit wordt afgedrukt. Onze badmutsen zijn in meer dan tien kleuren verkrijgbaar en kunnen gepersonaliseerd worden zoals u dat wilt. 

Badmutsen met naam

Doet u aan wedstrijdzwemmen in een olympisch zwembad of in het open water? Dan is een badmuts met naam of nummer verplicht. Bij Swim Cap Printers heeft u de mogelijkheid om de afmetingen, kleuren en plaats van uw nummer of naam op onze badmutsen aan te passen. Badmutsen bedrukken met individuele namen of nummers is mogelijk. Hier kan je enkele voorbeelden vinden. 

Badmutsen met eigen opdruk

Bent u op zoek naar unieke badmutsen voor uw zwemvereniging, school, bedrijf of gemeente? Dan kan u ook badmutsen met eigen opdruk bestellen. Wij kunnen badmutsen op maat creëren volgens uw eigen ontwerp. Een slogan, afbeelding, datum of een slogan... Alles is mogelijk!

Badmutsen bedrukken in metaalkleuren​​​​​​​​​ 

Badmutsen met jouw landvlag (en naam)​​​​​​​​​ 


​​​​​​​

Badmutsen voor lange haren of grote haardos

​​​​​​​

Badmutsen met nummering

Ontdek onze realisaties

Al heel wat Belgische en Nederlandse zwemclubs, triathlonverenigingen, scholen, bedrijven en steden hebben reeds hun bedrukte badmutsen aan ons toevertrouwd.

Custom swimming cap with AXA logo 

Design your own swim cap
Design your own swim cap
Demo logo
Custom swimming Caps - Schools & communities - Gent Sport
Custom swimming Caps with a logo - Batavia

Bestel uw bedrukte badmutsen vandaag nog!  

Bent u overtuigd van onze kwaliteit en service? Vraag dan hier geheel vrijblijvend een online offerte aan om uw gepersonaliseerde badmutsen (minimum 25 stuks) te bedrukken. In slechts 4 stappen ontvangt u uw bedrukte badmutsen:

1. Prijsofferte


Vertel ons uw specifieke wensen zodat wij een offerte kunnen opmaken aan de scherpste prijs. 

2. Drukproef akkoord


Na uw akkoord bezorgen wij u binnen de twee dagen een eerste proefdruk. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren.

3. Bedrukking


Na uw goedkeuring en ontvangst van uw voorschot worden uw originele badmutsen bedrukt.

4. Levering


U kan uw bestelling verwachten binnen de 4 à 6 weken. Urgente levering kan besproken worden tegen een meerprijs. 


Heeft u nog vragen over onze bedrukte badmutsen? Contacteer ons gerust. Wij denken graag met u mee. 


Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

 Bedrukte badmutsen

Swim Cap Printers is gespecialiseerd in het maken van personaliseerde badmutsen in alle vormen en kleuren. Onze bedrukte badmutsen zijn van hoge kwaliteit (latex, silicone of polyester), heel mooi geprint en gaan lang mee. Een zeer goede investering voor uw club, organisatie of uithangbord van uw evenement. Badmutsen zonder opdruk nodig? Kan ook! Steeds tegen superscherpe prijzen. Vraag een offerte aan om de prijzen te vergelijken.