Een badmuts kan ook mooi zijn!

Eigen ontwerp voor een badmuts
4 september 2020 door
Een badmuts kan ook mooi zijn!
e-atlete, Steven

Badmutsen hebben allerlei voordelen en iedereen die een beetje serieus met zwemmen bezig is, heeft belang bij een badmuts. Veel badmutsen zien er echter vrij saai uit en zijn vaak donkerblauw of zwart, met slechts het logo van het merk van de badmuts op de zijkant gedrukt. Daar wordt natuurlijk niemand blij van!

Gelukkig is er bij Swim Cap Printers een oplossing te vinden: je maakt gewoon je eigen badmuts!  Bij Swim Cap Printers kun je een latex of siliconen badmuts creëren met een volledig eigen ontwerp, in allerlei vrolijke kleuren. Druk tekst, een afbeelding, een logo of nog heel iets anders op de badmutsen en deel ze aan iedereen uit – zo wordt het zwembad een stuk vrolijker.


Verenigingsbadmutsen

Als je zwemt bij een vereniging, is het natuurlijk leuk om met de hele groep dezelfde badmuts te hebben, zeker als je een wedstrijd gaat doen en goed herkenbaar wil zijn tussen de deelnemers van andere vereniging. Een verenigingsbadmuts hoeft echter niet een saaie kleur met het logo van de vereniging erop te zijn. Je kunt binnen de vereniging bijvoorbeeld een wedstrijdje organiseren wie de leukste badmuts kan ontwerpen, om vervolgens allemaal een badmuts met het winnende ontwerp te dragen naar de wedstrijd, of je kunt je verenigingsgenoten verrassen met een vrolijke badmuts!

Evenementen

Ook voor evenementen kan een speciale badmuts heel leuk zijn. Ben je bijvoorbeeld een bedrijf dat een promotieactie uitvoert, of organiseer je een speciaal evenement voor zwemmers? Denk dan eens aan een speciale promotiebadmuts! Hier kan de datum en het logo van je evenement opstaan met een leuke motiverende spreuk, of iets heel anders! De badmutsen zijn in meer dan tien kleuren te krijgen en zijn zo origineel te maken als je zelf wil – de enige limieten zijn die van je eigen inspiratie.

Een badmuts kan ook mooi zijn!
e-atlete, Steven 4 september 2020
Deel deze post
Archiveren